GDPR

Zásady zpracování osobních údajů

Všichni v naší firmě považujeme osobní údaje za velmi citlivé informace a podle toho s nimi také nakládáme. Prosíme přečtěte si, jak k ochraně osobních údajů přistupujeme. Pokud byste s jakýmkoliv bodem nesouhlasili nebo měli jakékoliv dotazy, kontaktujte nás.

Správcem osobních údajů je:

Miroslav Fučík
Plešivec 358, 38101 Český Krumlov

IČ: 742 83 944

Telefon: +42(0) 792 475 000 E-mail: info@bioflower.cz

Miroslav Fučík
Telefon: +42(0) 728 633 101
E-mail: mira@bioflower.cz

Účely zpracování:
Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

  • Vyřízení objednávky
  • Vyřízení reklamace
  • Zodpovězení vašich dotazů na naše kontaktní centrum
  • Cílenou nabídku našeho zboží a služeb
  • Marketingové akce
  • Rozsah zpracovávaných údajů
  • Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, abychom vám mohli nabídnout kvalitní zboží a služby na míru

Jméno, příjmení
Adresa pro zasílání objednaného zboží
Fakturační adresa
Telefonní číslo
E-mailová adresa
Historie nákupů
Historie navštívených stránek na webu
Historie aktivit v e-mailových kampaních
Příjemci osobních údajů
Vaše osobní údaje chráníme jako oko v hlavě a nikomu třetímu je neprodáme! Abychom vám mohli nabízet ten nejlepší obsah přesně na míru, tak používáme kvalitní nástroje třetích stran. Tyto nástroje některé vaše osobní údaje zpracovávají - ale výhradně za účelem cíleného oslovení nebo pro zlepšení kvality našich služeb. Jejich výčet je v tabulce níže.

Název Země Účel zpracování
Google Analýza chování na webu, on-line reklama v síti Adwords
Online strategy CZ Příprava marketingových kampaní.
Seznam.cz CZ On-line reklama v síti Sklik
Facebook US On-line reklama na Facebooku
Heureka CZ Hodnocení spokojenosti s nákupem
GLS - Expedice objednávek
Česká pošta - Expedice objednávek
Thunderbird - Emailové služby

Fakturace učetní systém Pohoda Jazz

Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po nezbytně nutnou dobu, která se liší podle účelů zpracování:

Účel zpracování Doba uložení osobních údajů
Vyřízení objednávky Nejdéle 10 let od konce zdaňovacího období, ve kterém byl daňový doklad vystaven
Vyřízení reklamace Nejdéle 5 let od ukončení reklamačního řízení
Dotaz z kontaktního centra Nejdéle 60 dnů od zodpovězení dotazu
Cílená nabídka zboží a služeb Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu
Marketingové akce Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu


Cookies
Pro funkčnost našich webových stránek používáme soubory „cookies", což jsou malé datové soubory ukládané na disk vašeho počítače. Soubory cookies používáme k tomu, aby bylo možné vložit zboží do košíku a zpracovat vaši objednávku a dále abychom mohli lépe porozumět tomu, jakým způsobem jsou naše stránky používány a aby je bylo možné optimalizovat. Soubory cookies nám mohou např. říci, jestli jste naše stránky už v minulosti navštívili nebo jestli jste novým návštěvníkem. Soubory cookies, které používáme, neukládají žádné osobní údaje ve smyslu těchto podmínek, ani jinak neshromažďují informace umožňující identifikaci konkrétní osoby, vyjma IP adresy.

Pokud si nepřejete soubory cookies přijímat, můžete v nastaveních vašeho internetového prohlížeče všechny soubory cookies z disku vašeho počítače vymazat, zablokovat jejich příjem a můžete také nastavit, abyste byli před uložením každého jednotlivého souboru na tuto skutečnost upozorněni. Se zakázanými cookies však není možné vložit zboží na našem e-shopu do košíku a provést nákup, lze stránky jen prohlížet. Pro bližší informace vyhledejte v nápovědě vašeho internetového prohlížeče kapitolu týkající se právě cookies:

Firefox
Microsoft Internet Explorer
Google Chrome
Safari


Soubory cookies pro on-line reklamu
Naše společnost shromažďuje informace o vašem používání našich stránek prostřednictvím cookies za účelem marketingu (při první návštěvě našich stránek máte možnost používání cookies odmítnout). Pokud takové zpracování neodmítnete, použijeme získané informace k analýze vašeho chování na našich webových stránkách a také pro zobrazování specifické reklamy některých našich výrobků. Věříme, že tato funkce je pro vás prospěšná, protože vám budeme zobrazovat jen ty reklamy nebo obsah, které odpovídají vašim zájmům.

Google Analytics
Tyto webové stránky používají Google Analytics, což je webová analytická služba společnosti Google Inc. 

Vaše osobní údaje 

Vaše osobní údajejsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládáme: 

 

  • získat opis vašich osobních údajů – napište nám a my vám pošleme, jaká data o vás máme,
  • opravit vaše osobní údaje – osobní údaje můžete opravit po přihlášení do vašeho účtu (pokud jste se registrovali), případně nám napište, jaké údaje máme špatně a my zajistíme jejich změnu
  • vymazat vaše osobní údaje – pokud si nepřejete, aby vaše osobní data byla dále zpracovávána, ozvěte se nám a my se o to postaráme
  • omezit zpracování vašich osobních údajů - pokud žádáte o omezení zpracování vašich osobních údajů, dejte nám vědět a my to zařídíme
  • odvolat souhlas se zpracováním vašich osobních údajů – pokud chcete odvolat váš souhlas se zpracováním osobních údajů, dejte nám to prosím vědět
  • vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů. Pokud se jedná o zpracování osobních údajů pro účely přímého marketingu týká se námitka i profilování. Pokud budete chtít toto právo uplatnit, kontaktujte nás prosím
  • podat stížnost – naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů můžete se na něj kdykoliv obrátit se svým problémem (nicméně věříme tomu, že to nebude potřeba a že všechny vaše případné stížnosti vyřešíme k vaší spokojenosti spolu)

Profilování a automatizované zpracování
Pro zlepšování našich služeb a cílené nabídky zboží používáme nástroje pro automatizované zpracování a profilování. Sledujeme chování zákazníků na našem webu a v e-mailu a podle toho upravujeme naše stránky a kampaně, abychom Vám dokázali nabídnout služby přímo na míru.

Odkazy na legislativu
Postupujeme vždy v souladu s platnou legislativou, jejíž plné znění najdete na těchto odkazech:

NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)
Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění účinném od 1. července 2017
Zákon č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti ve znění účinném od 1. července 2017

 
Doprava ZDARMA při objednávce nad 1900 Kč

Expresní rozvoz zboží

okres

Č.K. - Č.B. - PT

SKYPE TLAČÍTKO

gls parcel shop

THINK GREEN

Využitím balíkové přepravní společnosti GLS přispíváte na projekt neziskové organizace Sdružení Krajina pro regeneraci a ochranu životního prostředí v České republice.

AKCE PLAGRON EXPIRACE HNOJIV

CANNA BOOST BANNER

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info